Burgemeester Bolsius komt voorlezen op Jenapan school De Bieshaar

Op maandag 15 april krijgen we hoog bezoek op onze school! De burgemeester van Amersfoort, Lucas Bolsius, komt de kleuters voorlezen uit het boek "Kikker is Kikker" van Max Velthuijs. Het boek laat kinderen op grappige wijze zien dat iedereen anders is, maar dat dát nou juist zo leuk is. Je bent goed zoals je bent. Voorlezen is niet alleen gezellig, het is ook belangrijk. Het vergroot de woordenschat van kinderen en helpt ze om de wereld om zich heen te begrijpen. En als het de burgemeester is die je voorleest, is dat natuurlijk extra bijzonder.

Dit voorleesfeestje vindt plaats in het kader van #033leestvoor. De actie wordt mogelijk gemaakt door gemeente Amersfoort, die hiermee aansluit bij de landelijke campagne Geef een (prenten)boek cadeau.

• kikker