Eind presentatie muziek en koor

De keuzecursus zit er weer op. Als eindpresentatie waren ouders, grootouders en de buurt uitgenodigd om de muziek- en zangkunsten van de kinderen te komen bewonderen en te beluisteren. In samenwerking met St. Ceacilia werden muziekstukken opgevoerd. Iedere vrijdagmiddag oefenden de kinderen olv meester Daan. Meester Reinier heeft de verantwoordelijkheid gehad over het koor. In samenwerking met Scholen in de Kunst hebben we de kinderen die graag tijdens de keuzecursus extra willen zingen ook op deze manier kunnen bedienen.
  • _DSF3469
  • _DSF3471