Opening Kinderboekenweek

Vanochtend was de opening van de Kinderboekenweek. Het thema is dit jaar vervoer. Ouders en leerlingen hadden samen een voorstelling voorbereid.

Een groepje kinderen wachtte op de boekenbus. Toen de bus eindelijk kwam, kreeg deze een lekke band. De bus kon niet meer rijden en de chauffeur wist niet wat hij moest doen. Hij kreeg raad van verschillende mensen: een werkman, dokter, bakker, tuinierster en tandarts kwamen langs. Toen stapte een meisje naar voren. Ze zocht in de boekenbus naar een boek over de garage. Zo konden ze lezen wat ze moesten doen. De kinderen vonden boeken en de chauffeur verwisselde de lekke band. Daarna zwaaiden de kinderen de boekenbus uit.

• foto1
  • foto2