Eindfeest

Aan het eind van elk schooljaar wordt er vanuit het team een Eindfeest georganiseerd. Deze viering heeft als doel om het jaar op een gezellige manier af te sluiten met ouders en kinderen. Een viering als het Eindfeest is belangrijk op een Jenaplanschool: het zorgt voor een gevoel van saamhorigheid en verbinding.

Vaak bestaat het Eindfeest uit activiteiten voor de kinderen, begeleid door ouders. Aan het einde van de middag wordt er door de OV dan gezorgd voor hapjes en drankjes voor alle aanwezigen.

Enkele voorbeelden van ons Eindfeest zijn: 
Een spectaculaire vossenjacht met personages uit Pluk van de Petteflet. Foto’s van    deze vossenjacht hebben zelfs de lokale kranten gehaald! Een Eindfeest in de vorm van de Olympische Bieshaarspelen. De kinderen stelden per groepje een land voor, compleet met zelfgeschilderde vlag. Een voorstelling geoefend met allemaal een ander thema. Bijvoorbeeld als thema poppenspel, opera, pantomime. Deze werden allemaal achter elkaar gespeeld waardoor er één groot toneelstuk ontstond.

Kinderen en ouders houden mooie herinneringen over aan deze activiteit.

De Bieshaarschool, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

OJS de Bieshaar
Kraailandhof 3
3828JN Hoogland
Tel.: 033 4801414
E-mail: info.bieshaar@meerkring.nl

Plan Route

Volg ons

Stichting

OJS de Bieshaar is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Lees verder