Eindmusical groep 8

Elk jaar sluiten de kinderen van groep 8 aan het eind van het schooljaar hun schoolloopbaan af met een spetterende eindmusical.

De repetities hiervoor vinden plaats in de laatste maanden van het schooljaar.

De kinderen voeren deze musical op in de laatste week van het schooljaar in de gemeenschapsruimte. ’s Middags is er een generale repetitie voor alle andere groepen. ’s Avonds is dan de officiële afscheidsavond, waarbij ook ouders en andere familie aanwezig zijn. Voor de kleutergroepen wordt er een compilatie gemaakt van alle liedjes en dansjes. De kinderen van groep 8 krijgen zelf uiteindelijk ook een dvd van het eindresultaat.

We beschikken over vele faciliteiten om een mooie musical neer te zetten. Zo hebben we op school bijvoorbeeld een podium, een licht- en geluidsinstallatie, theaterlampen en een beamer met een groot scherm.

Musicals die we hebben neergezet met groep 8, zijn bijvoorbeeld: The Wiz, Grease en Alice in Wonderland. We proberen elke groep een mooi en onvergetelijk afscheid te geven.
De Bieshaarschool, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

OJS de Bieshaar
Kraailandhof 3
3828JN Hoogland
Tel.: 033 4801414
E-mail: info.bieshaar@meerkring.nl

Plan Route

Volg ons

Stichting

OJS de Bieshaar is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Lees verder